2011. május 26., csütörtök

Davies, Norman: A varsói felkelés - Jelenlegi ára: 4 955 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! A varsói felkelésA könyv listaára: 5900 Ft. Leírás:
A második világháború tragikus eseménysorozata történt 1944-ben Lengyelországban, és a legtragikusabb a lengyel nép történetének alakulása volt a háború után. A diktatúrák idején, egy hamisított lengyel történelem szerepelt minden fórumon, a tankönyvektől kezdve a tudományos történetírásig. Azt a tényt, hogy Hitler és Sztálin megegyeztek Lengyelország felosztásában és 1939-ben együttesen támadták meg az országot, majd a győzelem után osztozkodva, megszerezték területeit, elhallgatták. Arról sem esett szó, kik voltak a gyilkosai a katyni erdőben talált, tömegsírba temetett lengyel katonatiszteknek. Még a Nürnbergi Perben sem került szóba, mint ahogy az egész lengyel kérdés sem szerepelt, mert Sztálin így kívánta. A varsói felkelés sikere sem szerepelt Sztálin terveiben, a szovjet hadsereg leállt Varsó körzetében, és megvárta, míg a másik diktatúra, a németek le nem verik, vérbe nem fojtják. Lényegében ezt nyugati szövetségesei tétlenül végignézték. Így tehát a lengyelek az antifasiszta koalíció hűséges tagjaiként, mérhetetlen szenvedéseik, önfeláldozásuk ellenére sem kaptak segítséget, és ugyanaz a sors várt rájuk, mint a többi közép-kelet-európai országra, akik történetesen a tengely-hatalmak szövetségesei voltak. A könyv végre a valóságnak megfelelő, a lengyelek iránt mély rokonszenvvel állít emléket a Honi hadseregnek, Bór-Komorowski tábornoknak, a felkelés katonai vezetőjének és sokaknak, akik életüket adták a lengyel ügyért, függetlenségért. ISBN: 978-963-07-8634-8A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 730 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 4 955 Ft

Az aukció vége: 2011-05-29 00:25
. Davies, Norman: A varsói felkelés - Jelenlegi ára: 4 955 Ft