2011. május 30., hétfő

MAG MIX KENDERREL BOJLI SOK IDE ! - Jelenlegi ára: 370 Ft

Az eladásra kínált MAG MIX válogatott minőségi magokat tartalmaz ! Csak is friss egészséges szemek kerülnek a mixbe!
A mag mix tartalma 8 féle magból tevődik össze a legapróbb magoktól kezdve a piros kukoricán át minden megtalálható benne !   Igazi csemege nemvitás !
Olyan horgászoknak ajánlom akiknek se kedvük se idejük mag mixet készíteni maguknak illetve olyan lakókörülmények között laknak pl panelban  hogy  elvárják hogy egy zacskóban minden mag   ami a sikeres horgászathoz szükséges meglegyen egy zacskóban. Ezt megtudom érteni és áttudom érezni a helyzetüket !
Elkészítés: áztasd be egy éjszakán át a magokat egy vödörben majd kuktában némi édesítőszerrel vagy sóval főzd olyan puhára hogy a kukorica kissé megrepedjen.
Fűszeresen: áztasd be a magot főzd meg 100 ml vörös lazac olajban vagy tonhal olajban amit a termékeim között megtalálsz rakj 5 csepp fekete bors oleoresint, vagy fokhagyma kivonatot, vagy narancs esszenciális olajat hagyd állni egy napot ! ( A nyers fokhagyma nem jó a hal belében bevérzést okoz!   )
Büdös: ha nincs idő az erjesztésre vagy olyan körülmények között laksz hogy kiátkoznának a családtagok vagy a szomszédok akkor főzd meg a magot keverj össze 5 csepp n butric acidot ( termékeim között megtalálod ) és mielőtt horgászni indulsz öntsd rá kevered össze óvatosan !
Az ár egy kiló MAG MIXRE vonatkozik !
Kérlek tekintsd meg a többi bojlis termékemet is !



Jelenlegi ára: 370 Ft

Az aukció vége: 2011-06-18 00:10
. MAG MIX KENDERREL BOJLI SOK IDE ! - Jelenlegi ára: 370 Ft