2011. május 26., csütörtök

Hohnberger, Jim: Elvesztett kincsek - Jelenlegi ára: 2 450 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Elvesztett kincsekA könyv listaára: 2990 Ft. Leírás:
Az amerikai protestáns szerző korábbi műveihez hasonlóan a saját élettapasztalatából, a mindennapi életből vett példákból és a Biblia szavaiból merít újabb témájának kidolgozásakor. A Szentírás tanítása szerint a férfi a család feje és papja. Az információáradat és a minden érzéket lekötő ingerek korában e felelősségteljes pozíció jócskán meginogni látszik. Jim Hohnberger Isten férfiaknak örökségül szánt ajándékait - úgymint jellembeli bátorság, becsületesség, céltudatosság, boldog házasság, összetartó család, nyitott, szeretetteljes apa-gyermek viszony, egyensúly a munka, a szolgálat és a magánélet terén - keresi meg az efféle küzdelemben magányosságra ítéltetett embertársai életében. A szomorú, de reális kép szerint a férfiak többsége boldogtalanul, az elvárások teljesítése miatt kiégve, pozitív lelki töltés nélkül, egyensúlyt vesztve szenved kiüresedett házasságában, egy széthulló családban, valódi baráti kötelékek nélkül. A szerző a téves elképzelések és egymásnak ellentmondó, a közvélemény vagy a média diktálta elvárások feltárásával próbálja meg helyreállítani a Teremtő által megszabott férfilét valódi kincseit. ISBN: 978-963-9741-56-0A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 730 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 2 450 Ft

Az aukció vége: 2011-05-28 21:45
. Hohnberger, Jim: Elvesztett kincsek - Jelenlegi ára: 2 450 Ft